vrijdag 5 september 2014

Hot Since 82 remixt opnieuw klassieker

De uit Leeds afkomstige producer Hot Since 82 is al enige tijd een van mijn favoriete producers. De als Daley Padley geboren Engelsman remixte al eerder Joe T. Vannelli's 'The Voice', die track kwam uit onder de titel 'The End'.
Nu heeft hij de Eurodance hit 'Everybody Everybody' van het Italiaanse trio Black Box (bekend van o.a. 'Ride On Time') onder handen genomen! Zijn remix genaamd 'Somebody Everybody' is al de hele zomer te horen op Ibiza en is nu sinds 25 augustus uit op Hot Since 82's eigen label Knee Deep In Sound.



Leuk verhaal over het origineel van Black Box is dat ze in het begin van 1990 Martha Wash gevraagd hadden om de vocals op een aantal tracks te zingen, mevrouw Wash was blijkbaar verteld dat dit alleen in clubs gebruikt zou worden en niet voor massa-release. Een daarvan is 'Everybody, Everybody' die in Noord-Amerika een mega-hit zou worden. Katrin Quinol lipsync'te de vocals in "live" performances en muziekvideos voor Black Box. Martha Wash sleepte uiteindelijkBlack Box, RCA Records en ook C+C Music Factory voor de rechter voor het uitbrengen van haar zang op de respectievelijke tracks waarvoor ze geen credits kreeg.
Hieronder de originele clip, even speciale aandacht voor de fantastische moves...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten