woensdag 5 oktober 2016

Update radio promotie

Een kleine update van de platen waar ik op dit moment aan werk qua radio promotie. Releases van Roulsen x East & Young, Tropixx, Quinten 909, DJ Licious en Boysnoize & Hudson Mohawke.

Ten eerste 'Summer' van Roulsen x East & Young. Uitgekomen op Mixmash, het platenlabel van Laidback Luke. East & Young zijn lekker bezig; een samenwerking met hitmachine Galantis op de soundtrack van de film XOXO van Pete Tong, een remix gemaakt van Nielson's 'Nachtdienst' en dus deze klapper 'Summer' met Roulsen.

Quinten 909 heeft de klassieker 'You Got The Love' van Candi Staton onder handen genomen. Hij is zeker niet de eerste, maar Quinten's versie mag er zijn hoor! Al goede feedback vanuit de clubs te pakken. De track is uitgekomen op Gum Pop Records, een platenlabel van de boys van Girls Love DJ's.

Daarnaast nog zo'n zomerse klapper; Tropixx met 'Blessings'. Een release op Brooklyn Knights (Sony), ook de thuisbasis van Shaggy. Inmiddels 1,6 miljoen streams op Spotify.

Een plaat waar ik al een tijd mee loop, maar waarvan ik nog steeds geloof dat het een hit kan worden is DJ Licious met 'Calling'. Ooit ingestoken als club track, maar in thuisland België stonden de radiostations in de rij om de plaat te mogen draaien.
Vervolgens pakte Pete Tong de plaat even mee in zijn radioshow als een van de tracks die 'm waren opgevallen op IMS. Inmiddels ook al gedraaid in radioshows van o.a. Tiësto, The Magician, Oliver Heldens, Chocolate Puma, Avicii, The Him, Bob Sinclar, Afrojack, Don Diablo, Sam Feldt, Funkerman en Lost Frequencies.
Ook 538 Dance Department support de plaat en hebben een mix uitgezonden, net als SLAM! in de Mix Marathon.

Last but not least; Boysnoize & Hudson Mohawke met 'Birthday'. Support van Rob Stenders, Juize en vooral in de UK wordt de plaat steeds breder opgepakt door verschillende BBC stations.Geen opmerkingen:

Een reactie posten