zaterdag 7 november 2015

Radiopromotie update

Hierbij weer een update van de singles waarmee ik op dit moment bezig ben met radiopromotie, vijf stuks maar liefst! En een paar klinkende namen mag ik toch wel zeggen; A-Trak & Jamie Lidell, Sigma, Autograf, Dance Nation vs. Yves Eaux en nieuwkomer Tim Arisu.De Canadese A-Trak is de studio ingedoken met Jamie Lidell. Een niet voor de hand liggende combinatie, maar het resultaat is een hele catchy radio track,  die nu al veel support krijgt op 3FM van o.a. Giel, Paul, Domien en Jorien. In de UK al opgepakt door BBC Radio 1.

Het Britse duo Sigma heeft al meerdere hits op hun naam staan en ze blijven maar komen. Hun vorige single 'Glitterball' was een samenwerking met Ella Henderson (finaliste van de Britse X-Factor), die werd opgepakt door BBC Radio 1 en hier in Nederland werd 'Glitterball' toegevoegd aan de SLAM! playlist en gemaakt in het item Maak Het Of Kraak Het bij 538.
De nieuwe single 'Redemption' met Diztortion en Jacob Banks is zelfs nog beter wat mij betreft! Ook meteen weer opgepakt door BBC Radio 1 én deze week ook door SLAM!.

Het Amerikaanse trio uit Chicago Autograf heeft onlangs een nieuwe single uitgebracht met de vocalen van Janelle Kroll, genaamd 'Metaphysical'. De single is al opgepakt door dance guru Pete Tong. Dit najaar tijdens hun eerste wereldwijde tour vraagt het trio aan alle fans online hun handtekening achter te laten op Autograf's interactieve homepage. Volg hun spannende project en zie waar het hen brengt. Autograf heeft inmiddels meer dan tien #1 noteringen op Hype Machine en 20 miljoen plays op Soundcloud verzameld. Komende woensdag 11 november treden ze op in het nieuwe 'W' Hotel in Amsterdam.

Dance Nation en Yves Eaux raakten een jaar geleden met elkaar in gesprek op het Amsterdam Dance Event. Die ontmoeting heeft geresulteerd in een samenwerking van twee grote namen uit de dance scene en vervolgens een hele toffe update van de hitsingle 'Sunshine'. Uitgekomen op Black Hole, met al goede feedback van dj's als Roog, Dennis van der Geest, Blake Jarell, Paul Oakenfold en Sick Individuals. Inmiddels is 'Sunshine' toegevoegd bij Dutch Beats Radio.

De laatste single is 'My Style' van de Belgische producer Tim Arisu, uitgekomen op Flashover Recordings. Een perfecte radio plaat, slimme hook, catchy vocaaltje. Ik ben heel erg benieuwd hoe deze track gaat vallen, een gevalletje; je vindt het fantastisch óf helemaal niks. Maar als deze goed valt kon dit wel eens een hele grote hit worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten