woensdag 19 augustus 2015

Peter Luts & DJ Licious 'Need You'

In mijn periode als radio promotor bij N.E.W.S. promootte ik regelmatig een single van de Belgische dj en producer Peter Luts, een van de grootste namen in de Belgische dance scene.
Hij draait al behoorlijk wat jaartjes mee en nog steeds heeft hij een residentie in de grootste club van België in Hasselt, de Versuz, en staat hij elk jaar weer op topfestivals als Tomorrowland en Laundry Day.
Vanaf deze week begin ik met de radio promotie zijn nieuwste single, 'Need You'.

Niet alleen solo heeft hij behoorlijk wat hits op zijn naam, ook werkte hij mee aan succesvolle projecten als Lasgo en AnnaGrace, waarvan vele singles grote hits zijn geweest in Nederland. 

Hij produceerde ook al eerder samen met DJ Licious de single 'Anjuk' en nu zijn ze dus wederom samen de studio ingedoken voor de follow up single 'Need You'. De eerste feedback vanuit de clubs is zeer goed en de plaat werd zelfs al getipt door DJ Mag Nederland als potentiële hit.
'Need You' is onder andere verkrijgbaar op iTunes en Beatport

 


Peter Luts maakt wekelijks een radioshow, die wordt uitgezonden op verschillende radiostations wereldwijd, en je kunt ze allemaal terugluisteren tot aan 2011 aan toe.Geen opmerkingen:

Een reactie posten