woensdag 11 februari 2015

Yves Eaux's versie van John Legend's 'Ordinary People'

Dit kon wel eens een hele grote hit worden! Vanaf deze week ben ik bezig met de promotie van Yves Eaux ft. Collin met 'Ordinary People'. Ja inderdaad, dat is een plaat van John Legend, en die heeft officieel toestemming gegeven voor deze bewerking!
De charismatische dj Yves Eaux heeft al een behoorlijke CV opgebouwd tot nu toe. Zijn producties worden gedraaid door dj's als Richie Hawtin, maar ook Roger Sanchez, Armin van Buuren en Dubfire. Hij bracht releases uit op labels als Spinnin', Kling klong, Noir Music en Black Hole Recordings.
Zijn radio show 'Evolution', met de nieuwste deephouse, house, tech house en funky techno tracks, wordt uitgezonden op meer dan 40 radiostations wereldwijd.

Collin de Vries kreeg nationale bekendheid door zijn deelname aan The Voice Of Holland. Naarmate hij verder kwam richting de finale groeide ook zijn vrouwelijke schare aan fans. Tegenwoordig treedt hij vrijwel iedere week op en speelt hij regelmatig 'Ordinary People'. Deze wereldhit bereikte in 2004 de hoogste regionen van de internationale hitlijsten. De Amerikaanse zanger John Legend schreef en produceerde het samen met Black Eyed Peas frontman Will.I.Am en ontving er zelfs een Grammy Award voor.

Check Yves Eaux ft. Collin - Ordinary People op Spotify en iTunes.

Yves Eaux op Facebook, TwitterSoundcloud en zijn eigen website natuurlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten